2010. augusztus 10., kedd

KampánySzubjekt 2: MSZP: Lehúzhatatlan roló



Első körben a kerekasztal lovagjai. (feltűnően csúf képzavar a kéretlen krónikástól) A megváltozott választási rendszer nem kedvez a kis halaknak. A nagy halak megeszik a civileket. A civileket nem eszik meg, ugye? Mégis nagyon fontos a támogatottságunk növelése. Az országos tendenciákkal szemben. Széleskörű Szövetség Demokratikus Értékközösségi Alapon. (lásd még Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat?). Demokratikus bal. Véleményformálók. A nevek titkosak, egyelőre netuddmeg, nemegyeztettünk. A megyében végzett kitűnő munka, a válság ellenére is vagyongyarapodás. Ez a Fekete  Laci az a zagyvaszántói, vagy a petőfibányai? Nem, ez a volt lőrinci. A Szili Katit én még nem láttam itt Hevesben. Ki is a baranyai elnökünk, a Puch Laci? Sok az új név.

A lista tükröz, nagyon is, tisztességesen. Alternatíva a kormányerőkkel szemben. Szakmai konzultációra nincs idő. De azért ellenszerünk a szakmaiság. (Mi van?)  Sok a populista megtévesztés a kormánynál, ezt a lakosság sajnos még nem érzékeli. Jelentős fejlesztések, eléghacsakmegemlítema, mennyi időnk van?. A Mátra Múzeum-mantra. A vak is látja. Hazugság, hogy csak romboltunk. A jobbos polgármesterek is elismerik. Narancslé az asztalon, rostos. Kifacsarták. Pogácsa. Mellé megyei elnök. Facebook-korszak, én is most tanulom, próbálok lépést tartani. Hol szoktatok összejönni, újságírók? Hát a Facebook-on, Tamás. Kocsmában. adomázik a kolléga. A Hírlap lehet hírforrás. A szilvásváradi az jobbos polgármester? Nem is tudtam. Menjünk.

És a délutáni matiné, a második. Szünidei, tán ezért a laza vakáció-hangulat. Ó, ió, ció, áció. Pista még nyaral? Vince vállalkozik. Vince megérkezik. Vince ablakot nyit a térre. A Fő térre. Kint tértánc, bent nincs tér. Se levegő. Ezért kellett nyitni. Megint narancslé, most Fanta. Mégiscsak haverok. A buliszín-e? A főnök tolla is narancssárga, de ez véletlen. Nem másokéval ékeskedik, semmi összeesküvés.

Pali, meg a Fidesz? Nézzük meg, hány szék van. Ülj le Zolikám, nem lesz hely. Elvégzett munka, eredmények. Tizennégy mínusz négy. Szabolcsot ismeri a sajtó. Hédi megkapta a Harmadosztályt. (feszengés). Korrekt, tisztességes kampány. A szavazók majd értékelik a teljesítményt. Nemúgyminttavasszal. Visszatér a vak is látja-szófordulat. (Lehet, hogy délelőtt 11 óta folyamatosan itt körözgetett a teremben?)

A régi halaknak is bedobtuk a horgot, de nem kaptak rá, Szívük joga elindulni. Ússzanak külön, de nincs esély, elsodor az ár, ma már inkább csak a párthalaknak lehet. Ilyen a rendszer. Bozsiknak is felajánlottuk. Az MSZP-logó nem Micimackó, nem fehér rózsa. 300 utcából 150-ben új aszfalt. Úgyhogy szerintem sima ügy. Nem is kell a mélyébe menni, elég a Vargák Teréig. Eredmények, eredmények, eredmények, tervek, tettek. Ha kihagyom, majd kisegítetek. Megcsinálom, bátorság.

Sajnos szétesett a jobboldal. Pedig voltak köztük ellenzékiek, de konstruktívak. Nemondmá, velük van az Ördög?

A rolót meg nem lehet lehúzni, végleg beragadt. Hiába nyüstölik.

..::efzé::..

Nincsenek megjegyzések: