2009. november 28., szombat

Máté evangéliuma

Miután távozott/kirúgták a tv2-től, Máté Kriszta, a szőke nőbe integrált kiképzőtiszt bedurcult, és jól elmondta: annyira elege van a híradós szakmából, hogy inkább már csak tanítja. Erős kezdés, de van a régi mondás: aki nem tudja, tanítja. Ki is hirdette ezt a Borsban.

A TV2 egykori híradósa kijelentette, bármilyen magas összeget is ajánlanának neki, nem térne vissza a hírolvasáshoz. Máté Krisztina a Borsnak elmondta, nem akar többé ezzel a szakmával foglalkozni, helyette inkább tanítani szeretne. „Nagyon sokat dolgoztam ebben a műfajban, sok minden más van ezen kívül is. Az életemben ez nagyon szép időszak volt, de egyszerűen elmúlt, túlléptem rajta. A Színművészeti Egyetemen heti tizenöt órám van, ez komoly felkészülést igényel. A terveimről pedig egyelőre nem szívesen beszélek. Egyszerűen nincs még itt az ideje. Annyi biztos: híradózni többé nem fogok” - mondta Máté Krisztina, aki jelenleg a Színművészeti Egyetemen dolgozik.

Jön a Mikulás, a rossz nyelvek szerint úgyis volt már olyan MSZP-ünnepség, ahol ő öltözött be krampusznak. Apunak még lett volna helye a TV2-nél, de ő meg nem akart egyedül nyomulni.

Bárdos András és Máté Kriszta október 2-án mondták fel közös megegyezéssel a Tv2-vel kötött szerződésük. A műsorvezető páros távozása hivatalosan csak pénzügyi kérdés volt, a Tv2 nem akart évi 50 millió forintnál is többet fizetni értük, de a döntésben szerepet játszhatott az is, hogy Máté Kriszta népszerűsége a felmérések szerint évek óta csökkent. A Blikk információi szerint Bárdos Andrásnak felajánlották, hogy maradhat, de ő felesége nélkül nem akart továbbra is a Tényekben szerepelni.
Ha hírt olvasni nem is tud, azért helyesírni igen, jobban, mint Apu:

Hogy miket nyertek és miként viselte a férje a vereséget arról Bárdos András mesélt a BEST magazinnak.

"A feleségem első lett a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban megrendezett helyesírási versenyen, büszke vagyok rá, bár én magam nyelvész vagyok. Nyertünk több könyvet is, biztos vagyok benne, hogy a gyerekek, András és Anna jó hasznát veszik, amikor majd iskolába mennek!"


Kriszta, a tények azt mutatják, hogy ön volt a leggyengébb láncszem. Viszlát!

..::efzé::..

Nincsenek megjegyzések: