2009. április 5., vasárnap

Szolg. közl.








Nagy nap ez a mai. Új mappát hoztam létre a gépemen, "Efzé betiltott írásai" címen. Ez az írás szolgál magyarázkodásul arra, hogy miért volt hónapokig meghívós a blogom.

Ebbe a mappába került például a Párt által kifogásolt "Szarva közt a tőgyét" című írásom, a "Húzónév" című szösszenetem, illetve az egyik város történéseit bíráló magánvéleményeim is.

Szerencsére a másik négy parlamenti párt, a Parlamenten kívüli szervezetek, városvezetők, kisállatkereskedők, vasutasok, antilopok, kórházvédők, (stb, stb) illetve a többi közszereplő érti és elviseli a kritikát. Sőt, tudják, hogy nem zörög az a bezonyos haraszt, ha nem fújja a szél. Tudják, hogy nem a rossz hír hozóját szokták betiltatni.

Szóval a Párt - eddig mutatott korrekt hozzáállása dacára is inkább hátulról érkező - kérésére cenzúráztam magam 2009-ben, a magyar demokráciában. Szólásszabadság piciny hendikeppel.

De arra nem vagyok hajlandó magánemberként, hogy korábbi magánvéleményeimet is töröljem, melyek a térség eddigi történései kapcsán nem véletlenül fogalmazódtak meg bennem.

S hogy stílszerűen ismét egy pre-gordonikus klasszikust idézzek az ancient regime korából: Gyerünk, barátaim, menjünk, tegyük a dolgunkat. Vagy mi.

Akinek ez is sok lenne, és csak az élet habos oldala érdekli, íme, másik két blogom:

EfzePhotos (utazások és fotók, most éppen Oroszország)

A régi efzéblog a másik 500 bejegyzéssel

Új klipünk:






..::efzé::..

Nincsenek megjegyzések: