2009. december 31., csütörtök

Schmuck tiszteletes Társasága

Az MSZP, a Kapolyi László vezette MSZDP, az MDF, az SZDSZ, az LMP, a Centrum párt és az MCF Roma Összefogás Párt is tárgyalni kíván a nyugdíjasok érdekében tevékenykedő, Schmuck Andor vezette Tisztelet Társaságával egy esetleges választási együttműködésről - írta a Magyar Nemzet.

Schmuck Andor, a 142 ezer regisztrált tagot és 820 nyugdíjasklubot maga mögött tudó társaság ügyvivője a lapnak elmondta, hogy december 28-án és 30-án várják az európai parlamenti választásokon indult pártok vezetőit, hogy ismertessék elképzeléseiket a nyugdíjasokat érintő kérdésekben, valamint bemutassák saját elképzeléseiket és az esetleges választási együttműködésről tárgyaljanak.


Nagy tételben megvezetett nyugdíjasnak lenni nem tudni, milyen érzés, de hogy milyen érzés nagy tételben nyugdíjasokat vezetgetni ide-oda, azt csak a Schmuck Andor tudná megmondani.

Keresett csávó ez. Az úriember mást se csinál hetek óta, csak fogadja a bukásra ítélt pártok vezetőit, Ibitől Thürmiig, a nyugdíjipari államtitkárként szolgáló Korózs elftással bécsöngető "új arc" Mesterházytól az ugyancsak némileg börtön előtt álló Kolompárig, satöbbi. Kis társasági élet, nemde? Jóvanez. Kézcsók! Andor nagykeráron, lábon adja oda a nyugdíjasait.

Szokott ilyen lenni, a hitgyüli bárányait is oda terelik, amelyik akolban épp több szénát ígérnek. Néha kicsi SZDSZ, manapság MDF, közben meg cseszegetik a katolikusokat, hogy mit politizálnak. Szép. Hiteles. Keresztényi. Álszent. A prédikátor a cég védelmében oda viszi a nyájat, ahová megéri.  Belefér, meggyónjuk.

Szóval tárgyal az Andor, hogy kihez vigye azt a pár tízezer nyugdíjast, aki egy kis Koós Jánostól, Korda-villás Korda Gyuritól meg Aradszky Lacitól elbódítva oda szavaz, hová ez a snájdig duci srác kéri. Tudják, a Tisztelet Társasága nevű csodára gondolok. Andornak, a főtiszteletesnek bizonyosan teli lesz a zsebe, a nyugdíjas-szekta tapsol, örvend, Aradszky Laci csókot dob a színpadról, kassza csenget, mami-papi szavaz, pártelnök kifújja magát, na idén is bejutottunk, négy évig nem kell auót fényezni, csak a saját bénázásunkat. Ez a kis Schmuck nagy biznisze. Mami-papi meg nem szól bele. Csak asszisztálnak.


..::efzé::..

1 megjegyzés:

iii írta...

Tájékoztatásul:
http://www.hirextra.hu/2009/12/22/az-lmp-nem-targyal-a-tisztelet-tarsasagaval/