2009. július 31., péntek

Tibor vagyok és lódítani akarok


Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a balhé után minden felelős a helyén marad, mondhatná bülbülszavú kormányszóvivőnk, Szonár Domonkos a (ki tudja, hányadik) Draskovics-botrány után. (Míg Drazsé amúgy nyaral.) Mi meg ennek örülünk, nem is vártunk mást, megszoktuk már, hogy ha a felelős emberek itten lyukra futnak, akkor egy laza vállrándítással elébb a leleplezőket próbálják bésározni, aztán ha azt is bebukják, elfelejtenek lemondani.

De jól van ez ennek az országnak, nyolc szűk(agyú) esztendő után már teljesen be lett idomítva a magyar szavazó. Úgyse tudja megkülönböztetni a valóságot a Barátok Közt-től, meg aztán a tévésorozaton fontosabb izgulni, az igen komoly befolyással vagyon az ő becses életére. Következmények nélküli osztogatásban élünk, ahol mindenki tökéletesen végzi a dolgát, a Passiót is karácsonykor vetíti húsvét helyett az RTL Klub, csak én vagyok ostoba holdkomp.

Szóval volt egy egyszer már a média által szétcsócsált amatőr diákcsíny. Nyilván a Drazsé nem nézi a hírtévét, nem ér rá. Pedig nem egyszer lement, kiszámítható volt, hogy ott nem a levegőbe beszélnek öt napon keresztül, míg újra és újra elmondták, hogy emberek, karamellpuding került a palacsintába.

Tibor meg volt, és továbbra is hódítani izé - lódítani akart, tehát ő csak szorgosan, meggyőződéssel terroristázott. Nem az eszéért szeretjük, én úgy a Sas-kabaréban tudnám elképzelni az urat, ha nem lenne a Sas is jól megbüntetve.

Pontosan beleillik Tiborunk az átmeneti átmenekítő kormány koncepciójába. Átmenetileg csinált csak hülyét magából. Meg a titkosszolgálatból. Meg a Nemzeti Nyomozóirodából. Meg egy kicsit belőlünk is. És akkor mit mond az MSZP frakcióvezetője a bukta után, miután a saját pofonjukba szaladtak jól bele?

Az MSZP frakcióvezetője szerint nem a videó hitelessége a lényeg, hanem hogy terjed a politikai terrorizmus Magyarországon.


Köszönjük, Emese. Már csak a bizonyíték hiányzik.

Tudjátok mit? Elegem van. Megyek inkább a Szekeres Imihez árvízi hajósat játszani. Éljen az egységes és megbonthatatlan magyar idiotizmus!

..::efze::..

Nincsenek megjegyzések: