2008. december 22., hétfő

Lehetsz Király...

Hát ezért lihegte magát véreresre a TV2 marketingosztálya, hogy így lealázzák magukat ezzel a Megasztár nevű nullprodukcióval.

Tényleg ezért kellett összevakarni a resztlit, a vietnámi gyereklányt, az anya-motivált másodszandit, és feminim szecsődikarcsikát? Ezért kellett elindulni hagyni már évek óta több aranylemezzel dicsekvő profikat is? (Ambrus Ritával dolgoztam is, eléggé meglepett az "amatőrsége", főleg a Stefano És Rita-produkció után.) Ezért kellett kivágni a versenyből a zseniális roma swingénekest?

Ezért ment a nagy mű-médiahiszti, karrierről, álmokról, vágyakról, hogy a végén a kőgazdag (ééérted...) gyémántkereskedő legkisebb fiacskája legyen a befutó? Akinek nem mellesleg az apukája amúgy is igazgatóbácsi volt annál a kiadónál, (EMI), ahol - mitadisten - a Megasztárokat lemezpiacosítják. Aki már a középszar Lindát is megmondatta, hogy nekünk szeretni kell, nagyon, s még ha balsors tépte rég a kosárlabdagálán a Himnusz elkúrásakor, akkor is. Végre nekünk is lett magyar Christina Aguileránk, két év fáziskéséssel, s vajon Viktor (a Győző, éééérted), kinek lészen epigonja? Már annyira várom. És minek neki lemez? És miért ilyen úton?

Na elmentek ti a jó fenébe, TV2-s sztárgyárosok! És akkor még szót se vesztegettem arról, hogy hová való műsorvezetés helyett ez a két pocsék ripacs.

fz

Nincsenek megjegyzések: